София

жк. Mанастирски ливади

ул. Българска легия 5 б ет. 1

0879 180 773

 

За нас

 

 

 

От 2008 г. през изградената система за електронно обучение започва да предлага редица дистанционни и обучителни курсове.

С течение на времето стратегическият ни фокус се затвърди в следните направленя:

Е-обучение - насочване на експертизата ни за развитие на методологии за е-обучение и курсове, както по темата, така и в други области (като езици, компютърна грамотност, гражданско образование и др.). 

Умението да учим - това, което знаем днес, би трябвало да ни подготвя за необходимото утре. Разбира се темпото на иновациите и прогреса задават други правила. "Ученето да учим" е едно от най-важните човешки умения, но съвсем не е просто. Именно за това, тук, си поставяме целта да бъдем максимално активни в развитието на тази област в България.

Информационна грамотност - всичко около нас се променя много бурно, най-вече информацията. Смисъла на стратегическата област "Информационна грамотност" е да се фокусираме върху адекватността на държанието си при боравене с информация (как, от къде/кой/какво, кога) и да бъдем в течение с последните тенденции по темата. Двете области - Ученето да учим и Информационна грамотност са тясно свързани и допълващи се.

 

 

Част от практиките ни за сътрудничество са да предоставяме възможност на външни фирми и неправителствени организации да ползват възможностите на системата при реализиране на техни собствени обучителни програми.

 

 

Мисия
 
 • Да направим съвременните алтернативи за учене достъпни.
 • Да Ви дадем свобода да избирате какво, къде и как да учате.
 • Да Ви дадем знание и нови гледни точки за това как се учи.

 

Визия

   

  • Ученето е много повече от това, което се случва в училищата или университетите. По-голямата част от знанията си получаваме всеки ден на най-различни места.
  • Ученето не е ограничено само в един учебник, един преподавател, в една класна стая. 
  • Ученето е все повече комуникация, динамика, изграждане на информационна грамотност.

  ЕКИП Компанията разполага със сериозен мениджърски капацитет и висококвалифицирани експерти с различни области на компетентност и опит във всяка фаза от подготовката, изпълнението и оценката на проекти и програми.